Twee-onder-een-kapwoningen

Bijna alle twee-onder-een-kapwoningen zijn verkocht. Wil jij wonen in één van de allerlaatste beschikbare woningen van Cubic3? De halfvrijstaande woningen bieden je ruimte en comfort over drie woonlagen. De woningen beschikken over een heerlijk tuingerichte woonkamer met uitzicht op een ruime tuin op het zuidwesten. Elke woning beschikt over twee parkeerplaatsen achter op de kavel. Daarnaast zijn de woningen standaard voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond én eerste verdieping. Zo heb je altijd een comfortabel binnenklimaat.

Verspringende gevelhoogtes, helderwitte vlakken en grote ramen voor lekker veel lichtinval; dit is modern wonen in stijl! Door de platte daken profiteer je van maximale leefruimte op alle verdiepingen. Bovendien heb je diverse uitbreidingsopties, zodat jouw woning helemaal aansluit op jouw wensen.

De allerlaatste beschikbare bouwnummers zijn:
Bouwnummer 8 met een gedeeltelijke dakopbouw voor € 329.276,00 v.o.n.
Inclusief uitbouw van 1.20 m. met dubbele tuindeuren aan de achterzijde.

Bouwnummer 10 met een gedeeltelijke dakopbouw voor € 323.776,00 v.o.n.
Inclusief dubbele tuindeuren met zijlichten aam de achterzijde.

Ja, hier wil ik wonen!

Energiezuinig wonen

De woningen worden standaard opgeleverd met zonnepanelen. Hierdoor wek je gedeeltelijk je eigen groene stroom op en dat scheelt natuurlijk op de maandelijkse lasten.

Vanaf € 323.776,- v.o.n.

Plattegronden twee-onder-een-kapwoningen

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2