Modern wonen met drie volledige woonlagen

De woningen in Cubic3 hebben een markante architectuur die is geïnspireerd op de bekende geometrisch-abstracte stijl van Piet Mondriaan. Dit zie je terug in de kubistische vormen, witte gevels, verticale accenten en subtiele kleurvlakken. De verspringende gevels zorgen voor een afwisselend gevelbeeld en een speelse uitstraling.

Wil jij wonen in Cubic3? Wees er dan snel bij. Alle rijwoningen zijn verkocht, maar er zijn nog 2 twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar.

Ik heb interesse

Downloads

Brochure

Twee-onder-een-kapwoningen

De allerlaatste beschikbare bouwnummers zijn:
Bouwnummer 8 € 329.276,00 v.o.n.
Bouwnummer 10 € 323.776,00 v.o.n.

Verspringende gevelhoogtes, helderwitte vlakken en grote ramen voor lekker veel lichtinval; dit is modern wonen in stijl! Door de platte daken profiteer je van maximale leefruimte op alle verdiepingen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Rijwoningen

Alle rijwoningen zijn verkocht
Strak, modern, licht en vooral heerlijk ruim. De 16 rijwoningen zijn verdeeld over een rij van 10 en een rij van 6 woningen. De korte rij heeft verspringende gevels waardoor het optisch twee rijen van drie lijken. De woningen hebben standaard een volledige tweede verdieping óf een dakopbouw met daarbij een heerlijk dakterras. Voor ieder wat wils!

Ja, ik heb interesse in Cubic3 Lelystad!

Laat hieronder je gegevens achter. De makelaar zal vrijblijvend contact met je zoeken. Je kunt aangeven wat jouw woonwensen zijn en weet binnen de kortste keren wat de mogelijkheden zijn voor een nieuwbouwwoning in Cubic3 Lelystad.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2