Modern wonen met drie volledige woonlagen

De woningen in Cubic3 hebben een markante architectuur die is geïnspireerd op de bekende geometrisch-abstracte stijl van Piet Mondriaan. Dit zie je terug in de kubistische vormen, witte gevels, verticale accenten en subtiele kleurvlakken. De verspringende gevels zorgen voor een afwisselend gevelbeeld en een speelse uitstraling.

Ik heb interesse

Twee-onder-een-kapwoningen

Vanaf € 314.500,- v.o.n.
Verspringende gevelhoogtes, helderwitte vlakken en grote ramen voor lekker veel lichtinval; dit is modern wonen in stijl! Door de platte daken profiteer je van maximale leefruimte op alle verdiepingen. Je hebt zelfs keuze uit twee types! Of je hebt een volledige dakopbouw op de tweede verdieping voor nóg meer ruimte of een dakopbouw in combinatie met een optioneel dakterras. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Rijwoningen

Vanaf € 253.500 v.o.n.
Strak, modern, licht en vooral heerlijk ruim. De 16 rijwoningen zijn verdeeld over een rij van 10 en een rij van 6 woningen. De korte rij heeft verspringende gevels waardoor het optisch twee rijen van drie lijken. De woningen hebben standaard een volledige tweede verdieping óf een dakopbouw met daarbij een heerlijk dakterras. Voor ieder wat wils!

Interesse in Cubic3 Lelystad

De officiële verkoopperiode is inmiddels verstreken, maar je kunt je nog altijd aanmelden als reservekandidaat. Komt er een woning van jouw voorkeur vrij, dan nemen we contact met je op.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2