Hier wonen? Zo werkt het!

Lijkt het je wat om in Cubic3 te wonen? Bekijk hieronder de stappen die we doorlopen.
Zo weet je precies wat je te wachten staat de komende tijd. Wel zo fijn.

Stap 1
Aanmelden als geïnteresseerde

Voorheen kon je je interesse tonen door je vrijblijvend aan te melden. Vervolgens hielden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Stap 2
Schrijf je officieel in voor een woning

Op 15 mei vond de officiële start verkoop plaats op het kantoor van Makelaardij de Boer. Tot en met 21 mei 12.00 uur konden geïnteresseerden zich definitief inschrijven voor een woning. 

Stap 3
Toewijzen woningen

Op woensdag 22 mei, worden de woningen toegewezen. Krijg je een woning toegewezen, dan krijg je hier bericht van. Krijg je geen woning toegewezen, dan wordt je aangemerkt als reservekandidaat. Ook hier ontvang je bericht over.

Heb je je niet binnen de inschrijftermijn ingeschreven, maar zie jij jezelf wel wonen in Cubic3? Meld je dan aan als reservekandidaat. Komt er een woning van jouw voorkeur vrij, dan bellen we je!

Schrijf me in als reservekandidaat 

Stap 4
Start bouw najaar 2019

In het najaar van 2019 staat de bouw van de 26 woningen op de planning. Aan deze indicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Kortom: na de koop van je woning laat de start bouw niet lang meer op zich wachten. Binnen de kortste keren woon jij in je gloednieuwe woning in Warande. Dat is mooi meegenomen!

Vragen of onduidelijkheden?

We hopen natuurlijk dat alles duidelijk is. Mocht er toch nog een vraag onbeantwoord blijven, kun je contact opnemen met de makelaar.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2