Hier wonen? Zo werkt het!

Lijkt het je wat om in Cubic3 te wonen? Bekijk hieronder de stappen die we doorlopen.
Zo weet je precies wat je te wachten staat de komende tijd. Wel zo fijn.

Stap 1
Aanmelden als geïnteresseerde

Voorheen kon je je interesse tonen door je vrijblijvend aan te melden. Vervolgens hielden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Stap 2
Schrijf je officieel in voor een woning

Op 15 mei vond de officiële start verkoop plaats op het kantoor van Makelaardij de Boer. Tot en met 21 mei 12.00 uur konden geïnteresseerden zich definitief inschrijven voor een woning. 

Stap 3
Toewijzen woningen

Bijna alle woningen zijn inmiddels toegewezen. De allerlaatste 2 twee-onder-een-kapwoningen zijn nog beschikbaar. Zie jij jezelf hier al wonen? Vul dan snel het contactformulier in. De makelaar neemt zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

Ja, hier wil ik wonen!

Stap 4
Start bouw december 2019

In december van 2019 start de bouw van de 26 woningen. Dat betekent dat je in het voorjaar/de zomer van 2020 al je sleutel ontvangt van jouw nieuwe woning!

Vragen of onduidelijkheden?

We hopen natuurlijk dat alles duidelijk is. Mocht er toch nog een vraag onbeantwoord blijven, kun je contact opnemen met de makelaar.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2