Wonen naast de Oostvaardersplassen

Stads wonen met volop natuur en ruimte? Dat kan in Warande! De, bij gezinnen zeer populaire, nieuwbouwwijk ligt letterlijk tussen de stad en de natuur. Je kunt urenlang wandelen, fietsen of varen in de buurt, maar je hebt ook alle stadse voorzieningen van Lelystad dichtbij. Een ideale plek als je rust en ruimte wil om je kinderen te laten opgroeien, zonder de levendigheid van de stad op te geven.

Veelzijdig Warande

De wijk Warande, aan de zuidkant van Lelystad, is groen en waterrijk en biedt een grote variatie aan woningtypes. Van appartementen tot vrijstaande woningen; iedereen voelt zich thuis in Warande. In de wijk zijn nu al de nodige voorzieningen zoals een kinderdagopvang, basisschool, supermarkt, openbaar vervoer en zorgvoorzieningen.

Aan water en natuur geen gebrek

Je woont hier naast natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout. Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater. Dus ’s avonds nog even een wandeling maken of in het weekend een dag lang varen? Je kunt hier alle kanten op! Ook in de wijk zelf zijn de nodige speelterreintjes.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2